20 september 2021

Is linkbuilding nog steeds een goede SEO strategie?

seo strategie

"Is linkbuilding nog wel een goede SEO-strategie?" Dit is een vraag die door veel mensen in de SEO-industrie wordt gesteld. Wij geloven dat linkbuilding nog steeds een goede SEO-strategie is. Sommige mensen zeggen dat het de tijd en moeite die het kost om links op te bouwen niet waard is. Daar zijn wij het niet met hen eens. Linkbuilding is nog steeds een geweldige SEO-strategie. Het kan tijdrovend zijn, maar het is het waard. We hebben gezien dat veel sites met een goede linkbuild strategie hoger worden gerankt op de pagina's met zoekresultaten van zoekmachines.

Simpele linkbuild strategie

1. Zoek een mogelijkheid voor linkbuilding.

2. Bouw de link met jouw eigen content of plaats het in de content van andere mensen.

3. Monitor de linkbuilding campagne en update deze indien nodig.

4. Herhaal dit proces keer op keer voor meer links naar jouw site/blog/content of specifieke pagina

5. Meet de resultaten van jouw linkbuilding-campagne om te zien of deze wel of niet werkt voor jou. Als het niet werkt, probeer dan een andere strategie of tactiek om backlinks te bouwen naar jouw site/blog/content of specifieke pagina.

Waarom goede content belangrijk is

"Het schrijven van kwalitatief goede inhoud is het belangrijkste onderdeel van SEO. Goede content betekent dat de inhoud goed geschreven, informatief en gemakkelijk te lezen is. Het moet ook uniek zijn. Google houdt niet van dubbele content." "Het schrijven van content van goede kwaliteit is het belangrijkste onderdeel van SEO." De eerste zin van deze alinea is een feit. Zelfs als je het niet gelooft, is deze verklaring nog steeds waar. Als jouw site geen content van goede kwaliteit bevat, zal jouw website niet hoog scoren op pagina's met zoekresultaten van bijvoorbeeld Google.

Hoger in Google met linkbuilding

Linkbuilding is nog steeds een goede SEO-strategie. Het is de tijd en moeite waard die het kost om links op te bouwen. Links zijn nog steeds een geweldige manier om mensen jouw site te laten bezoeken. Ze zijn ook een manier om mensen kennis te laten maken met je bedrijf of merk. Je kunt een geweldig product of een geweldige service hebben, maar als niemand het weet, zal het niet verkopen. Je hebt mensen nodig die geïnteresseerd zijn in wat je verkoopt en je kan dat doen door links op andere sites te plaatsen die naar jouw website verwijzen.

Wat is ABC linkruilen?

Een ABC linkruilen is een systeem voor het uitwisselen van links tussen webmasters. Het is een wederzijdse uitwisseling van links waarmee webmasters kunnen profiteren door het aantal sites dat naar hun site linkt te vergroten. ABC linkruilen biedt ook een platform voor webmasters om reclame te maken voor hun websites, producten en diensten op andere gerelateerde websites, waardoor de verkeersstroom naar hun eigen website toeneemt. Hoe werkt ABC linkruilen? ABC linkruilen werkt met behulp van een geautomatiseerd systeem waarmee je jouw website aan het systeem kunt toevoegen en vervolgens automatisch kunt zoeken naar sites die gerelateerd zijn aan of vergelijkbaar zijn met de jouwe. Het systeem stuurt dan automatisch een verzoek naar die sites met de vraag of ze links willen uitwisselen. Wat levert ABC linkruilen op voor mij? ABC linkruilen biedt jou de volgende voordelen:

• Verhoogd aantal hoogwaardige, relevante inkomende links naar je website.

• Verhoogde verkeersstroom naar jouw website.

• Verhoogde zichtbaarheid en geloofwaardigheid van jouw website op het internet.

• Betere zoekmachine rankings voor je website.

Met ABC Linkruilen kun je het aantal links kiezen dat je wilt uitwisselen, evenals de ankertekst die in die links wordt gebruikt. Daarnaast is het ABC systeem er op gericht om niet getraceert te kunnen worden. Hierdoor is de SEO footprint minimaal waardoor het een natuurlijk profiel krijgt.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram